Eric Roberson en Johnny Britt “Keep Workin ‘It Out”

Spread the love

De love it als een plan uitkomt. Het idee van twee SoulTracks-favorieten, zanger / trompettist Johnny Britt en Indie Soul King Eric Roberson, om samen een nieuw nummer te bedenken was intrigerend, en het resultaat is alles wat we hadden gehoopt.
CDES volgen Johnny Britt sinds de dagen dat hij de helft was van het creatieve duo Impromp2, en ze zijn bij hem gebleven via verschillende top solo-albums. En natuurlijk is Erro een van de meest populaire artiesten in de geschiedenis van SoulTracks, en een meervoudig winnaar van de SoulTracks Readers ‘Choice Award.

“Keep Workin’ It Out “is een smakelijke midtempo met een groove die vanaf het begin grijpt, onderbroken door hoornintermezzo’s en de afwisselende zang van de twee zangers. Het nummer, dat een preview is van Johnny’s aankomende release op 14 augustus, Mo Jazzin ‘, is een bijna perfecte zomerjam waarvan we denken dat SoulTrackers er dol op zal zijn. En het heeft een geweldige boodschap over doorzettingsvermogen.
Johnny vertelt ons: “Ik zal in augustus 34 jaar getrouwd zijn met mijn vrouw, Arlene. Ik heb dit nummer geschreven omdat we ons eraan houden, punt. Het was zo geweldig om met Eric aan dit nummer te werken. Terwijl de pandemie ons hield omdat we niet in dezelfde kamer waren – we vingen elkaar zeker op, ook al was het de eerste keer dat we samen muziek maakten!
Met trots presenteren we de wereldpremière van deze fantastische. Bekijk ‘Keep Workin’ It Out ‘en verwelkom de samenwerking van twee moderne grootheden.

Johnny Britt feat. Eric Roberson – Blijf ermee doorgaan

[speler-id = 5201]

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media