Reggie Boone werkt een klassieker van Intruders bij

Spread the love

We zijn de carrière van de in Dallas gevestigde zanger en songwriter Reggie Boone een paar jaar geleden gaan volgen, en terecht. Zijn overvloedige vocale stijlen zullen SoulTrackers herinneren aan veel van de grote soulzangers aller tijden, vooral de Philly-sterren die schitterden in de jaren 70. Reggie speelt zijn hele leven en zijn vermogen om levensomstandigheden te vertalen naar een muzikale stijl heeft hem tot een vocalist gemaakt door de eeuwen heen. Hij werd voor het eerst ontdekt door Steve Harvey en hij heeft zijn carrière doorgebracht met optredens voor publiek in de Verenigde Staten en het VK, in samenwerking met de heer Harvey en anderen.

Reggie heeft binnenkort een nieuw album genaamd In A Perfect World, en het is een combinatie van origineel materiaal en remakes. We zijn vooral zijn vrolijke cover van The Intruders ‘1973-hit aan het graven:’ I’ll Always Love My Momma ‘. Producer Felton Pilate van ConFunkShun geeft het een dansvloer-groove en hij en Reggie brengen het naar 2020 op een manier waarvan we denken dat SoulTrackers er dol op zal zijn.
Reggie vertelt ons: “Ik hield altijd al van de indringers als kind dat opgroeide in de jaren 70. Ik zou dit lied de hele tijd zingen! Niemand heeft dit lied gecoverd, dus ik dacht dat met alles wat er vandaag in de wereld gebeurt, dit een uitstekend nummer om te coveren. “
Bekijk “I’ll Always Love My Momma” hieronder en maak je klaar voor In A Perfect World.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media