‘DON’T WALK THAT WAY’ … THE MIXES

Spread the love

Het was net vorige maand dat het Duitse moderne soulcollectief PRIVATPROJEKT de soulcharts en de dansvloeren bestormde met hun strakke en beaty ‘Don’t Don’t That Way’-single. Opgevoerd door synth man Michel Reckhard, leek de band een talent te hebben gevonden om dat stijlvolle, authentieke moderne soulgeluid te kanaliseren.

Nu, op de absoluut moderne manier, is ‘Don’t Walk That Way’ terug bij ons in twee nieuwe mixen … de eerste van Nigel Lowis (die gitaar speelde in de originele take), de tweede van de altijd betrouwbare J * Ski en weet je, ze zijn allebei even goed … beter dan het origineel? Nou nee … gewoon anders en bij uitstek “up” en dansbaar. Nu verkrijgbaar via Bandcamp.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media