Ricky Dillard brengt nieuwe EP uit “Choirmaster: The Chicago House Music Remixes” | BEKIJK NIEUWE VIDEO!

Spread the love

Meerdere GRAMMY®-genomineerde iconische koordirigent Ricky Dillard viert de weelderige geschiedenis van de housemuziek van Chicago en zijn eigen muzikale invloeden, met Choirmaster: The Chicago House Music Remixes, die vandaag digitaal beschikbaar is.

“Al 30 jaar maak ik zondagmorgen muziek en regisseer ik mijn bekroonde koor, New G.”, zegt Ricky Dillard. “Maar ik begon mijn carrière als artiest in de klassieke house muziekscene in Chicago, waar we feelgoodmuziek maakten voor dansclubs, niet voor de kerk. Mijn koormuziek heeft altijd huiselementen in zich gehad, maar nu heb ik het omgedraaid om het koor in wat huismuziek te stoppen zoals we het vroeger deden!

Creatief samengesteld en geproduceerd door drievoudig GRAMMY®-winnende producer Max Stark (Kirk Franklin, Tori Kelly), bevat de nieuwe EP dansvriendelijke remixen van hitnummers van Ricky’s veelgeprezen album Choirmaster. Om de drie decennia lange carrière van Dillard te vieren, brengen de titels van de remixnummers een eerbetoon aan enkele straten, buurten en locaties die deel uitmaakten van Ricky’s muzikale reis.

Choirmaster: The Chicago House Remixes Track List

  1. More Abundantly Medley (Wentworth Ave Mix)
  2. Release (South Shore Drive Mix)
  3. I Won’t Go Back (Warehouse Mix)
  4. Glad To Be In The Service (Mason Court Mix)
  5. More Abundantly Medley (Chicago Heights Mix)

Als echte pionier is de invloed van Dillard te zien in verschillende genres en generaties, wat de geluiden van acts als Kirk Franklin en Kanye West inspireert. Hij heeft het podium gedeeld met onder andere Patti LaBelle, Jennifer Hudson, Queen Latifah, Debbie Allen, Bonnie Raitt en P. Diddy.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media