Alle top nieuwe albums komen uit op 28 augustus

Spread the love

Het was een jaar van frustratie voor liefhebbers van soulmuziek. Hoewel sommige van onze favoriete artiesten tijdens de maanden van quarantaine verbazingwekkende creativiteit hebben getoond, met nieuwe liedjes en online concerten om onze muzikale eentonigheid te doorbreken, was er een beslist gebrek aan grote albums. Veel van de verwachte voorjaar 2020-albums zijn uitgesteld, sommige voor onbepaalde tijd. Maar voor volwassen soulmuziekfans komt al dat wachten tot een hoogtepunt op 28 augustus, wanneer – reken maar – VIER van de meest verwachte soulmuziekalbums van het jaar, ze allemaal OP DEZELFDE DAG uitkomen.
Gregory Porter’s All Rise, oorspronkelijk gepland voor maart om zijn tour met Ledisi te begeleiden, heeft al vijf singles uitgebracht en de volledige schijf komt eindelijk op de 28e (Pssst, we hebben het al gehoord, en het is fantastisch). En over Ledisi gesproken, ze koos die datum ook voor haar The Wild Card, die in de lente en de zomer zijn eigen uitstekende clips heeft gepompt. Dan is er natuurlijk Kem, meer dan zes jaar verwijderd van zijn laatste album, die Love Always Wins zal uitbrengen. Hij heeft al een nummer 1-hit van het album met “Lie To Me” en zijn gloednieuwe duet met Toni Braxton zal waarschijnlijk volgen. Laten we bij Toni Braxton blijven. De soul-chanteuse brengt die dag Spell My Name uit, meteen nadat hij opnieuw schitterde met de nieuwe single “Dance”.
En voor het geval die viersterrenalbums niet genoeg zijn, hebben soullegende Bettye LaVette en zanger / trompettist Johnny Britt langverwachte nieuwe schijven op diezelfde datum verwacht, gewoon voor de lol.
Dit is bijna een te grote schat voor een dag. Het kan een goede zijn om je ziek te melden en gewoon in bed te liggen met een koptelefoon op. Hieronder vindt u een afspeellijst met enkele van de geavanceerde nummers van deze aankomende albums, alleen om u op te warmen. Genieten!Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media