Conya Doss wint opnieuw met “Not Trading You”

Spread the love

We zijn fans van getalenteerde zangeres en songwriter Conya Doss sinds de eerste dag van CDES, en onze lezers zijn het daarmee eens geworden, waardoor ze een CDES lezers ‘Choice Award-winnaar en een eeuwige favoriet is geworden. We hebben twee jaar geleden voor het laatst van haar gehoord met het winnende album CLEAR, en we hadden absoluut een Conya-oplossing nodig in 2020. Welnu, die gebeden worden nu beantwoord met de gloednieuwe single ‘Not Trading You’.

De eerste single van Conya’s aankomende album Through Rose Coloured Glasses, “Not Trading You”, is een sluwe midtempo die het directe antwoord geeft aan een minnaar dat, zelfs als het niet goed gaat, de basis er is, en ze ’t ruilt je’ voor een ander model.

De coole boodschap wordt gecombineerd met een onweerstaanbare, gestage groove en geweldige vocale heen en weer met de achtergrondzangers, die allemaal een nummer maken dat op veel SoulTrackers ‘afspeellijsten zou moeten landen. We zijn er gewoon dol op.

Bekijk “Not Trading You” hieronder en welkom Conya Doss bij CDES.

Conya Doss – “Not Trading You”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media