SOUL LIVE – Hét reizende soulfeest van Nederland

Spread the love

nmiddels is Soul Live uitgegroeid tot het grootste en meest gezellige soulfeest van Nederland! Een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten; Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue!

Tony Momrelle (Incognito)
Tony Momrelle is te zien als speciale gastzanger bij deze editie van Soul Live. Tony is één van de huidige leadzangers van de bekende Britse acid-jazz/soulband Incognito! Deze fantastische zanger is onderdeel van de groep vanaf 2006, maar is ook te horen als achtergrondzanger bij acts als Sade en bracht onlangs zijn vierde album onder zijn eigen naam uit getiteld The Best Is Yet To Come.

Zaterdag 28 november 2020

Luxor Live – Arnhem

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media