Brian McKnight en Dave Koz voelen de “Summertime in NYC”

Spread the love

Tijdens de wanhopige tijden van een pandemie zijn de mogelijkheden voor een begaafde muzikant eindeloos om aan de andere kant van de storm eeuwige hoop te vinden. Laat het aan een van de meest succesvolle hedendaagse jazzsaxofonisten van Billboards, Dave Koz, over om deze enorme taak uit te voeren. Voor zijn aanstaande project met al het originele materiaal in een decennium getiteld A New Day, creëerde Koz een soundtrack die de positieve aspecten van het leven in New York City bood ondanks de chaos rond de gezondheidscrisis van Covid-19.

Als onderdeel van Koz ‘muzikale healing suite, belicht First Listen het genot van een vlotte jazzliefhebber in’ Summertime in NYC ‘(Just Koz Entertainment). Verankerd door Koz ‘warme saxofoon en Brian McKnght’s zachte tenorfills, valt’ Summertime in NYC ‘op door zijn verfijnde funk-vibe die Earth Wind and Fire wenkt – gematteerd met de scat vocale hooks van hun midden jaren zeventig top 20 R & B-hit,’ Sun Goddess ‘. . ” EWF-percussionist Ralph Johnson accentueert de vingerklikkende ritmetrack. En de begeleidende video viert enkele van de bezienswaardigheden en geluiden van de Big Apple, terwijl het refrein verklaart: “Chillen in het park … dansen in het donker.”

Koz ‘instrumentale vaardigheden zijn de afgelopen drie decennia een genot geweest voor jazzliefhebbers, en zijn artistieke keuzes als componist zijn de reden dat’ Summertime in NYC ‘een boeiende luisterervaring is voor alle seizoenen.

Dave Koz feat. Brian McKnight – “Summertime in NYC”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media