The Sound Principle – Because You Love Me ft. Phillippia

Spread the love

Het was maart 2017 toen we voor het eerst genoten van ‘Because You Love Me’ van ERROL HENRY’S SOUND PRINCIPLE. De in Miami geboren zangeres Phillippia Williams uit Atlanta, de cover van het nummer Shirley Jones, werd terecht geprezen als een moderne Britse soulklassieker. Toen kwam er een reeks mixen. Ik telde er vier naast de originele tweak met de bloeiende “vreugdevolle” mix die een grote clubfavoriet bewees!

Nu, drie jaar later, heeft Errol het nummer opnieuw bezocht. Hij zegt dat hij inspiratie voor zijn nieuwe ‘dub flava’-mix kwam nadat hij begon na te denken over zijn vroege muziekcarrière in Paddington’s Addis Ababa-studio’s, wat de place to be was voor vrijwel iedereen die op dat moment reggaemuziek maakte. Dus het nieuwe ‘Because You Love Me’ heeft een uitgesproken reggae-smaak, maar met een twist. De heer Henry legt uit: “Opgegroeid door Jamaicanen in Zuid-Londen vormde mijn kernovertuiging dat regels bedoeld waren voor andere mensen om te gehoorzamen, dus het behoeft geen betoog; De kijk op reggae van The Sound Principle overtreedt vele regels! Onze “dub flava” -mix van ‘Because You Love Me’ is een eclectische mix van old-school reggae, weelderige strijkers, verbluffende ‘diva’ vocalen, plus een aantal prachtige jazzgitaarlicks. ”

Hij voegt eraan toe dat het niet echt zou moeten werken, maar neem van …. het werkt… en hoe! Het is een prachtige lekkernij die zeker een glimlach op je gezicht tovert en die voeten tikken en hoofden knikken … een perfecte nazomersfeer en het is nu verkrijgbaar via Intimate / i2 … mis het niet!

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media