K’Jon keert terug met een “Beautiful” liefdeslied

Spread the love

In 2009 maakte de uit Detroit afkomstige Kelvin Johnson, beter bekend als K’Jon, grote bekendheid met zijn baanbrekende nummer 1-hit “On the Ocean”.

Nu heeft de zelfbenoemde “Ocean Man” de laatste hand gelegd aan een tienjarig jubileumproject getiteld “My Ship Has Final Come”, dat is overgenomen uit een tekst in “On the Ocean”. Aanvankelijk vertraagd door COVID-19, staat het project gepland voor release op 1 oktober 2020. K’Jon noemt zijn aanstaande volledige project ‘een feel-good, happy album’ dat ‘een selectie van nieuwe en bekende nummers bevat [hij] heeft de afgelopen 10 jaar een aantal ongelooflijke remixen gemaakt. “

Twee van deze remixen zijn een Caribische versie van “On the Ocean” en zijn nieuwste single en onze nieuwste First Listen, “Beautiful Thing (Summer Breeze).” De laatste is een cover van zijn nummer “It’s a Beautiful Thing”, oorspronkelijk uitgebracht in 2014. K’Jons “Beautiful” remake is iets anders qua tempo, maar behoudt de essentie van de originele opname. De gladde zangeres beschrijft het nummer als “over een ontluikende relatie … een beetje als een bloem die in de kieren van een betonnen stoep bloeit van louter dauwdruppels”. Hij voegt eraan toe: “Als een bloem bloeit op het trottoir, is dat iets moois en dan wordt hij zeker bewonderd en te laat geprezen!”

K’Jon debuteerde onlangs ook met de video voor “Beautiful Thing (Summer Breeze)”, die hij “een kunstwerk en [zijn] beste video tot nu toe” noemt. Het visuele nummer volgt een nieuwe romance tussen een interraciaal stel, dat zelfs als het onbedoeld wordt gedaan, op zichzelf een krachtige boodschap oplevert. Het laat zien dat het nog steeds mogelijk is – zelfs in deze raciaal verdeelde wereld – om niet toe te staan ​​dat kleurverschillen iemand blind maken voor het zien van de schoonheid van iemand anders.

Dus, bekijk de video voor “Beautiful Thing (Summer Breeze)” hieronder, doe een beetje twee stappen, als je wilt, en laten we K’Jon welkom heten terug op CDES!

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media