Zanger Charles Martin brengt nieuwe single “Truth” | uit LUISTER!

Spread the love

Afkomstig uit “The Motor City”, zingt en acteert Charles Martin al meer dan twintig jaar professioneel. Iconische artiest Fred Hammond en meervoudig bekroonde artiest Deitrick Haddon behoren tot de vele artiesten die naar zijn vocale talent op de achtergrond hebben gezocht. Charles was ook lid van de met een Stellar Award bekroonde groep Voices of Unity.

Met duidelijke muzikale gaven rekte Charles zijn vermogens uit tot acteren door in verschillende tv-shows en commercials te verschijnen. Hij maakte ook een verschijning in de populaire film Sparkle met Whitney Houston in de hoofdrol.

In 2010 stapte Charles alleen uit en bracht zijn onafhankelijke debuutalbum MARY’S SON uit. Het album trok de aandacht van de gospelmuziekindustrie en leverde hem een ​​Gospel Blue Mic Award op voor Male Artist of The Year. Na een periode weg te zijn van het schrijven van liedjes, is Charles teruggekeerd naar het opnemen en heeft hij een geheel nieuwe single “Truth” uitgebracht.

“Mijn inspiratie voor dit nummer is gevarieerd”, legt Martin uit. “Het heeft zeker betrekking op mijn persoonlijke leven, de worstelingen in mijn vorige huwelijk en wat ik dagelijks zie gebeuren in Amerika. De waarheid is in elke situatie nodig en de enige die echt waarheidsgevoel kan geven is Christus. Hij geeft rust in alle situaties. Ik wil dat luisteraars begrijpen dat in deze levensperiode waarheid nodig is. Bovendien is de waarheid niet wat we willen dat het is, het is wat God zegt dat het is.

“Truth” is geschreven door Martin en Rachard “Chardyroc” Williams. Williams produceerde de single en produceerde ook Martins MARY’S SON-album. “Truth” is nu beschikbaar op alle digitale muziekwinkels en er komt een officiële songtekstvideo naar YouTube op 17 september. Fans kunnen naar Youtube.com/charlesmartinmusic gaan en zich aanmelden voor een herinnering om de officiële songtekstvideo van “Truth” te bekijken die is ingesteld op première 17 sept. om 20:15 uur Eastern.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media