Ronnie Herel en Dannis Winston vinden “Another Way”

Spread the love

De in Londen gevestigde DJ Ronnie Herel speelt al meer dan drie decennia in de game. Voor zijn huidige optreden als presentator op BBC Radio’s “1Xtra RnB Show”, werkte hij zijn productievaardigheid aan een indrukwekkende reeks soulvolle house deuntjes, wat hem verschillende prominente prijzen en nominaties opleverde in de Britse dans- en R & B-landschappen.

In Herel’s nieuwe single, Another Way, bundelt hij zijn krachten met jetsetting singer-songwriter Dannis Winston voor een no-nonsense verhuizer opgebouwd met een onaangetast arrangement en even authentieke vocale uitvoering. Het is een verfrissende afwijking van veel van de technisch verzadigde dansvloernummers en gimmickachtige crossover-cuts die tegenwoordig vaak de kinetische schijnwerpers claimen.

Luister eerst eens naar “Another Way” hieronder en laat ons weten hoe het je beweegt!

Ronnie Herel met Dannis Winston – Another Way

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media