Italiaan Alex Puddy komt met nieuwe single

Alex Puddu

Spread the love

Moderne soulkenners zullen bekend zijn met de naam ALEX PUDDU. De Italiaanse multi-instrumentalist bestaat al een hele tijd, maar aan het einde van 2019 bracht hij een aantal fijne moderne soultunes uit… ‘You Are My Fire’ en ‘Don’t Hold Back’. Beiden waren gevuld met moderne soul-kwaliteit en beiden toonden aan dat Signor P het genre volledig begreep – zelfs in de mate van het opstellen in Gene Robinson van Philly-groep, Breakwater om de zang te behandelen. De singles werden gevolgd door het goed ontvangen ‘Discotheque’ album dat zijn beheersing van het moderne soulgeluid bevestigde.

Nu is Alex terug met een nieuwe single die zijn opwaartse, soulvolle traject voortzet. De A-kant is een statige soul-throwback uit de jaren 80…. ‘All I Want Is Your Love’ met een prachtige old school vocal van de Amerikaanse zanger Rodney Stith, wiens stijl in een directe heritage lijn ligt van Bobby Womack, David Ruffin en Ali Ollie Woodson. Ja … hij is goed. Het nummer heeft een pakkende hook, melodieus refrein en zelfs een gesproken intro… wat wil je nog meer?

De B-kant biedt een volledige versie van het door Gene Robinson gezongen ‘Don’t Hold Back’ dat nog steeds geweldig klinkt en als je Alex Puddu nog niet kent, is deze fantastische single een uitstekende manier om binnen te komen. Hij is nu uit op Schema. Records.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media