“Soul Togetherness” viert 20 jaar met nieuwe collectie

Spread the love

De uitzondering op die regel was de Soul Togetherness-serie van het fantastische Britse label Expansion Records. In feite heeft Expansion Records sinds 2000 elk jaar een cd- en lp-editie van Soul Togetherness uitgebracht. Door zich te concentreren op de zogenaamde “moderne ziel” die wordt gedraaid op danslocaties in het Verenigd Koninkrijk, zijn Ralph Tee, Richard Searling en het bedrijf doorgegaan met het samenstellen van edelstenen die de dj’s gedurende het jaar hebben ontdekt. Ralph vertelt ons: “Elk nummer is een dansvloerplezier, hetzij uit het jaar van de compilatie, hetzij nieuw leven ingeblazen uit het verleden op basis van wat daar weer in dj-sets wordt gedraaid. Dat is vooral muziek voor een publiek dat opgroeide met de weelderige producties van de jaren 70 en vroege jaren 80 met nieuwe muziek die werd gespeeld met de waarden en integriteit van die periode. “

De 2020-editie, die op 23 oktober arriveert, zou geen uitzondering moeten zijn, met geweldige jam van Tower of Power, Will Downing, Cool Million en meer. Dus hoewel 2020 in veel opzichten een mislukking was, was het een jaar vol met geweldige nieuwe nummers, waarvan er vele niet beschikbaar waren op zowel cd als vinyl, zoals Charlie Wilson’s # 1-hit, ‘Forever Valentine’, opgenomen in deze collectie.

We zijn al twee decennia grote fans van Soul Togetherness en van Expansion gedurende zijn ongelooflijke periode van bijna 35 jaar.

De 20th Anniversary Soul Togetherness-podcast met muziek uit de hele serie is zojuist geüpload naar Mixcloud. Bekijk het hieronder en laten we weer een geweldige collectie vieren die door Expansion Records op de wereld is gebracht

Soul Togetherness 2020 Track list

1. Tower Of Power-Addicted To You (4:45)

2. Carmichael Musiclover-Pure Sweetness (4.30)

3. DW3-Never Gonna Stop (3.18)

4. Lou Draws-Come Over (4.23)

5. Charlie Wilson-Forever Valentine (3.59)

6. Will Downing-Right Where You Are (4.16)

7. Super db-Kool Funk (Chris Bangs Extended Remix)(5.42)

8. JB Rose-Back To Love (3.56)

9. Johnny Baker-It’s Your Night (4.28)

10. Randy Hall-A Beautiful Dream (4.26)

11. Cool Million Featuring Matthew Winchester-Keep On (Boogie Back Mix) (3.54)

12. The Weather Girls-Stand Up (Rob Hardt Mix) (3.44)

13. Sam Wills-Undercover (3.19)

14. PrivatProjekt feat. Stefanie S. and Nigel Lowis-Don’t Walk That Way (Chic a delic Xtended) (6.15)

15. Paprika Soul-Standing Right Here (5.23)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media