De Chi-Lites keren terug om GDVO te helpen “Peace” te verspreiden

Spread the love

Ik zal bekennen dat ik vanaf het moment dat ik een jong kind was, aangetrokken werd tot de muziek van The Chi-Lites. In de jaren 70 leverden Marshall Thompson, Eugene Record, Craedel Jones en Squirrel Lester een soort soulmuziek af die afwisselde tussen sterke sociale uitspraken en lieve, kwetsbare liefdesliedjes, en ze deden ze allemaal zo goed. Ik was voor het leven verslaafd.

Een van de consistente muzikale thema’s van de Chi-Lites was vrede (inclusief hun grote hit “There Will Never Be Any Peace (totdat God aan de vergadertafel zit)”), en dat komt weer terug in hun eerste nieuwe release in jaren . “Peace” is geschreven door de New Jersey producer Guy Daniel Vasola (hier aangekondigd als The GDVO) als een pleidooi voor eenheid in een wereld in crisis. En Vasola bracht reggaezangeres Denroy Morgan en de Chi-Lites (met het enige overgebleven originele lid, Marshall Thompson) binnen om het een stem te geven.

“Peace” past in de boodschap van klassieke liedjes voor sociale rechtvaardigheid, en bevat ook een sterke muzikale soundtrack, met een gestage groove en expressieve hoorns. En natuurlijk tillen de harmonieën van de Chi-Lites het naar de hemel.

Het is geweldig om weer een van onze favoriete groepen te horen, en het nummer voelt goed aan voor onze tijd. Bekijk “Vrede” hieronder en vertel ons wat u ervan vindt.

De GDVO feat. De Chi-Lites en Denroy Morgan – “Peace”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media