Diane Durrett “Makes America Groove” op leuke nieuwe single

Spread the love

Blues- en soulzangeres Diane Durrett is nieuw voor ons bij SoulTracks, maar ze is al een tijdje een vaste waarde in de ATL, zowel als performer als als lid van de Recording Academy. En haar werk dat openging voor grootheden als Tina Turner en Koko Taylor heeft haar het soort ervaring gegeven dat duidelijk te zien is in haar eigen gruizige opnames.

Tijdens een recente ontmoeting met een lokale politicus kwam Diane een grappige draai van een politieke uitdrukking op, die uitgroeide tot de titel van haar nieuwste single, “Make America Groove”. Het funky, met hoorn gevulde nummer dat voortkwam uit haar openbaring is een voorproefje van haar aanstaande album, Sweeter Love Grows, dat gepland staat voor de release van begin 2021. Met de Good Times Horns is het nummer zowel muzikaal leuk als tekstueel opbeurend.

Zoals Diane ons vertelt: “’ Make America Groove “is een viering van de kracht van muziek om mensen uit alle lagen van de bevolking te verenigen.” En daar kunnen we nu allemaal een beetje van gebruiken.

Met trots presenteren we de wereldpremière van ‘Make America Groove’. Bekijk het hieronder en vertel ons of Diane jouw stem heeft!

Wereld premiere!
Diane Durrett – “Make America Groove”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media