Kenya Hathaway helpt bij het bijwerken van een Aretha-klassieker

Spread the love

De meeste CDES zijn bekend met soul-legende Donny Hathaway en zijn Grammy Award-winnende dochter, Lalah Hathaway. Minder bekend van Donny’s andere dochter, maar ze is al meer dan twintig jaar een charmant publiek met haar eigen geweldige vocale uitvoeringen. Kenia Hathaway is vooral bekend als gast- en studiovocalist van hedendaagse jazzartiesten zoals Lee Ritenour, maar ook als achtergrondzanger (samen met ST-favoriet Sy Smith) tijdens meerdere seizoenen van American Idol. Ze is een echt talent en we kijken er altijd naar uit om projecten te horen waaraan ze deelneemt.

Voor zijn nieuwste album wilde de hedendaagse jazzpianist David Garfield een Aretha-klassieker spelen en hij haalde Kenia en voormalig Chicago-zanger Bill Champlin in om te helpen. Het resultaat is een geweldige update van “Rock Steady” die zijn soulvolle rock-aura behoudt, maar met een toegevoegd jazzelement dat prachtig werkt. De grote hoorns en de toetsen van Garfield voegen een volheid toe aan het geluid van de opname, en Kenia straalt vooraan.

Bekijk deze nieuwe versie van “Rock Steady” – die zojuist vanmorgen is uitgebracht – en zorg ervoor dat je de getalenteerde Kenya Hathaway leert kennen.

David Garfield feat. Kenya Hathaway en Bill Champlin
“Rock Steady”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media