R & B-duo Calloway (Reggie en Vincent Calloway) brengt nieuwe single “Politics” | uit LUISTER!

Spread the love

Grammy-genomineerde producers, songwriters en vooral broers, Reggie en Vincent Calloway, kondigen nieuwe en langverwachte muziek aan als R & B-duo, Calloway. Met fans die nog steeds meezingen met de hit van het duo, ‘I Wanna Be Rich’ (# 2 in de Billboard’s Hot 100 Chart), staat hun nieuwe single ‘Politics’ gepland voor een langverwachte release op vrijdag 9 oktober. Door luisteraars eraan te herinneren de macht uit te oefenen om te stemmen in “Politics”, hoopt Calloway met deze release bewustwording te creëren voor deadlines voor kiezersregistratie en electorale deelname aan te moedigen.

Als levenslange medewerkers heeft het duo Grammy-nominaties verdiend en succes op de hitlijsten behaald voor het co-produceren en schrijven van hits als “Jump Start” (Natalie Cole), “Love Overboard” (Gladys Knight en The Pips), “Casanova” (Levert ), “Joy” (Teddy Pendergrass) en “I’ll Be Good For You” (* NSYNC). Als artiesten en oprichters van de funkgroep Midnight Star, bedacht het duo internationale hitnummers “Freak-a-zoid”, “No Parking on The Dance Floor” en “Operator” terwijl ze in de band zaten.

Even getalenteerd als ze samen zijn, is Reggie Director of Music Royalty Funding bij Sound Royalties, terwijl Grand Master Vincent heeft gewerkt als conditioneringscoach voor verschillende wereldkampioenen prijsvechters. De broers zijn verheugd om samen met Spiral Galaxy Entertainment opnieuw hun krachten te bundelen in “Politics” in het 30-jarig jubileum van “I Wanna Be Rich”. Calloways kenmerkende technofunkstijlen, aanstekelijke vocale melodieën en krachtige teksten domineren dit anthem van de presidentsverkiezingen van 2020. Luisteraars zullen hard worden ingedrukt in hun pogingen om niet mee te zingen, op herhaling te drukken en zich bevoegd te voelen om te stemmen na één keer luisteren naar ‘Politiek’.

‘Mijn broer Vincent en ik hebben’ Politics ‘geschreven en opgenomen, een van de belangrijkste liedjes uit onze carrière, tijdens een van de belangrijkste verkiezingen aller tijden’, zegt Reggie Calloway. “Ja, we hebben het stemrecht gewonnen. Nu moeten we die macht uitoefenen om te stemmen voor de idealen die ons dierbaar zijn en die ons dichter bij het beste Amerika brengen. We moeten stemmen voor een regering ‘van de mensen, door de mensen’, voor alle mensen. “

“Stem alsjeblieft, maar stem niet alleen zelf. Help iemand anders om te stemmen door hem te helpen het proces te begrijpen of hem zelfs mee te nemen naar de stembus. Het is belangrijk dat aan deze verkiezing zoveel mogelijk mensen deelnemen ”, voegt Vincent Calloway toe.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media