R & B-zanger / producer Mico Wave keert na 30 jaar terug met nieuwe EP ‘The Definition’ op 27 oktober 2020

Spread the love

Kaelco Records kondigt de nieuwste release aan van Mico Wave, The Definition, die wereldwijd digitaal beschikbaar zal zijn op 27 oktober 2020. De Definition EP van de Amerikaanse uitvoerende artiest / producer Mico Wave is een onmiskenbaar sexy en funky musicalmaaltijd van 4 gangen, besprenkeld met een onverwachte primeur van Pop Rocks, en bekroond met een bewegende Ballad-achtige Dedication-snit; zeker om de trek van de echte kenner te stillen!

In vergelijking met Prince en Roger Troutman, heeft Michael “Mico Wave” Lane nooit de allure van roem de passie laten verminderen die in elk van zijn werken wordt gevoeld; en na 30 jaar van het produceren van talloze opkomende en grote hitparades in meerdere genres, richt hij zich opnieuw op zijn carrière als solo-Amerikaanse opname- / tourartiest.

Bekijk klassieke officiële muziekvideo voor de hit ‘Instant Replay’ (1988)

“Zijn muziek zal naar 2020 en daarna de broodnodige, emotioneel vervullende audio-ervaring brengen die bijna verloren is gegaan door de vroegtijdige dood van invloedrijke artiesten zoals Prince, Michael Jackson en de shortlist van anderen die uit hetzelfde innovatieve doek zijn gesneden. , ”Zegt Chris Norman, Kaelco Music Group President en Mico Wave’s Manager.

Mico Wave bereidt zich NU voor op zijn 2020-2021 Global Promotional Tour voor de release van 2 gloednieuwe EP / Albums!

Gedurende deze tijd zal hij ook werken aan zijn derde filmscore als componist, terwijl hij talloze exclusieve projecten en singles promoot met iconische muzikanten zoals wijlen Gary Shider en muziek met artiesten als The SocialxClub Misfits, Twista, Bootsy Collins. , The Deele en meer.

Je kunt de release van The Definition en zijn Promotional Tour volgen via ALLE sociale media-apps met @MicoWaveMusic.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media