Tanqueray Hayward creëert een instant klassieker

Spread the love

Zelfs als we een nieuwe artiest horen die we leuk vinden, schrijven we zelden twee verhalen over hen in twee maanden. Maar we maken een uitzondering met de Philadelphia-zangeres Tanqueray Hayward, die we vorige maand aan SoulTrackers hebben voorgesteld met haar uitstekende T.L. Door Shider geproduceerde debuutsingle ‘This Thing’.

Mevrouw Hayward is snel teruggekeerd met een nieuwe single die misschien nog beter is dan haar eerste. Een klassiek klinkende, grote soulvolle ballad, “This Kind of Love” had in 1980 van Philly-radiostations kunnen schallen, maar het klinkt absoluut fantastisch in 2020. Het herinnert aan het beste van de grote Betty Wright, die we helaas eerder verloren waren jaar, en het vertelt het verhaal van echte liefde. Zoals Tanqueray het ons beschreef: “Het lied vertegenwoordigt het soort liefde dat iedereen wil; liefde die geduldig, vriendelijk en oprecht is.”

Tanqueray Hayward is duidelijk een artiest met de goederen, en “This Kind of Love” is een van de beste nieuwe singles die we dit jaar hebben gehoord en een geweldig voertuig voor haar. Bekijk het hieronder en vertel ons wat je ervan vindt.

Tanqueray Hayward – “This Kind of Love”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media