Alli ‘Starr bevindt zich in een “situatie”

Spread the love

Als een aspirant-artiest zou moeten kiezen tussen werken in een familiebedrijf of over de hele wereld toeren om haar muzikale vaardigheid te vergroten, zou ze zeker voor de laatste optie kiezen. Voor singer / songwriter Alli ’Starr waren de mogelijkheden eindeloos als ondersteunende vocalist van Phil Perry, Ronnie Laws en anderen, terwijl ze af en toe haar eigen shows headliner was. Ondanks een hartaandoening die in 2015 werd vastgesteld, zette Starr haar carrièrekeuze door: ze bleef haar muzikale connecties opbouwen.

Een van die speciale vriendschappen, met ervaren R & B-zanger / producer Chuckii Booker, resulteerde in een vermakelijke samenwerking voor Starrs nieuwste single. Haar First Listen-debuut, “Situationship” (Expansion Records), vertelt een maar al te bekend verhaal over het tweesnijdend zwaard van de liefde in een ‘lijkt zo goed, maar oh zo fout’ scenario. Maar de bossa nova-orkestraties van Booker geven een verleidelijke een-tweetje na de licht gespannen filmische introductie.

Met sterke hulp van een symfonieorkest en de Spaanse gitaarsolo’s van Ben Mauro, schildert Starrs sexy en lieve sopraan op overtuigende wijze tegenstrijdige gevoelens achter haar romantische beslissingen. Hoewel ze in het verleden sporadisch opnames heeft gemaakt, hopen we dat “Situationship” het begin zal markeren van meer regelmatige releases van dit talent – die absoluut de juiste oproep deed voor haar carrière. Bekijk het hieronder.

Alli ‘Starr – “Situatieschip”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media