Zanger Antoine Dunn wint Artiest van het jaar en scoort 6 nominaties bij de Josie Music Awards 2020 | LUISTER naar nieuwe single “7 oktober”!

Spread the love

2020 was voor de meesten van ons wereldwijd een jaar vol uitdagingen en onzekerheid. Van Covid-19 tot burgerlijke onrust, massale annuleringen van evenementen en toenemende politieke spanningen, dit is zeker een jaar dat voor altijd de geschiedenisboeken in zal gaan. Dat gezegd hebbende, de muziek stopt op de een of andere manier nooit voor Billboard Top-20 singer-songwriter en muziekproducent Antoine Dunn.

In januari bracht Dunn een krachtig en langverwacht tweede album uit, getiteld “Everything”. Het project werd gecoproduceerd door Dunn in New York City samen met de Grammy Award-winnende producer / engineer Scott Jacoby (John Legend, Jason Mraz, Coldplay). Het album kreeg ook wat aandacht van de dierenarts uit de industrie en een gerespecteerde producer / engineer. Gary Noble (Jazmine Sullivan, The Fugees, Amy Winehouse).

Bij de Josie Music Awards van dit jaar zou de zanger twee overwinningen mee naar huis nemen en in totaal zes nominaties ontvangen. Dunns-overwinningen zijn onder meer Artiest van het jaar en Vocalist van het jaar in de R & B / Soul-categorieën van 2020.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media