Cleveland P. Jones inspireert op de video “Be Right There”

Spread the love

Langdurige cd’s weten dat we al een tijdje grote fans zijn van de zeer getalenteerde zanger en songwriter Cleveland P. Jones. Hij werd door jou verkozen tot 2013 Nieuwe Artiest van het Jaar in de SoulTracks Readers ’Choice Awards, en zijn twee albums en talloze gastoptredens hebben voor hem zeker een speciale plek gecreëerd bij onze lezers.

De in South Carolina geboren en afgestudeerde Berklee staat op het punt een gloednieuw nummer uit te brengen met een speciale betekenis, dat zowel de strijd van het leven bevestigt als de reserves die we in ons hebben om samen vooruit te komen te midden van die worstelingen.

Hij vertelt ons: “‘Be Right There’ is een persoonlijk eerbetoon aan mijn zus die onlangs een beroerte heeft gehad. Dit veranderde ons leven. Deze muzikale beweging is een triomfantelijk testament van kracht, zekerheid en aanmoediging. Onze wereld zoals we die kennen is gevuld met veel verdriet en wanhoop en we vechten ons er allemaal een weg doorheen. Wat is een betere manier om aan iemand te laten zien dat je heel veel van je houdt, dat je bereid bent om hun strijd te delen om het leven een beetje mooier te maken … een beetje gemakkelijker. “

Het nummer bevat Cleve’s direct te onderscheiden tenorstem en een krachtig arrangement. En nu is er een video voor het nummer uit. We zijn trots om het te presenteren als onze nieuwste SoulTracks First Look. Bekijk het hieronder en laat je inspireren.

Cleveland P. Jones – “Be Right There”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media