Kea Michaels vertelt het verhaal over “Not My Friend”

Spread the love

We hoorden Kea Michaels voor het eerst een paar jaar geleden, en werden meteen teruggegooid naar de jaren 80, toen soulmuziekradio gevuld was met nu legendarische zangers als Anita Baker, Phyllis Hyman en Patti Austin. Het komt niet vaak voor dat een nieuwe artiest ons herinnert aan die glorieuze periode voor muziek, dus we koesteren het als het gebeurt – en Kea heeft dat nu een paar keer laten gebeuren, omdat we haar carrière hebben gevolgd via een reeks liedjes.

Kea Michaels zingt over verloren en gevonden liefde, en altijd met een openhartigheid die verfrissend is. En ze heeft een gloednieuwe videoclip die opnieuw een boeiende mix is ​​van haar lieve stem en opvallend eerlijke teksten. We hebben SoulTrackers voor het eerst geïntroduceerd bij het nummer “Not My Friend” een paar maanden geleden, en je vond het geweldig. We denken dat je de video nog leuker zult vinden.

Kea vertelt ons over “Not My Friend”: “Mijn doel is om ervaringen uit het echte leven weer te geven met elk nummer. We willen een liefdevolle relatie, maar soms hebben we te maken met sprookjes. We bewijzen elkaar een slechte dienst als we vergeten de hobbels en blauwe plekken te noemen die in de meeste relaties voorkomen. ‘Not My Friend’ is een glimp van een ongezonde relatie, maar niet een die handelt over de gebruikelijke krantenkoppen van ontrouw of fysiek misbruik. Het is vaak moeilijker om over emotioneel misbruik te praten. En dit lied toont de moedige daad van een vrouw om na zo’n relatie verder en vooruit te gaan en haar eigenwaarde te realiseren. “

“Not My Friend” is onze nieuwste video van de maand. Bekijk het hieronder en welkom Kea Michaels terug bij CDES!

Kea Michaels – “Not My Friend”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media