Melba Moore werkt samen met Crack of Dawn op “Tiempo”

Spread the love

Funky R & B-leveranciers Crack of Dawn doorbraken de barrières voor zwarte bands in Canada in het midden van de jaren ’70, toen de groep werd getekend bij een groot label met CBS. Tegelijkertijd begon Broadway-ster Melba Moore in de Verenigde Staten aan een succesvolle cross-over van zijn carrière naar soul en disco. Meer dan vier decennia later vertonen beide acts geen tekenen van vertraging.

Crack of Dawn-leden Dennis Nieves en Michael Dunston schreven enkele jaren geleden een ontroerend deuntje over het genezingsproces getiteld ‘Tiempo’ (Spaans voor ‘tijd’), maar het komt nu pas naar de oppervlakte. Met een rustgevende melodie die idealiter de reflecterende teksten van het nummer aanvult, wordt “Tiempo” geleverd met hunkerende maar kwetsbare vocalen die de band en Moore in topvorm laten zien.

Luister eerst eens naar “Tiempo” hieronder, en laat ons weten hoe deze opmerkelijke internationale samenwerking u raakt!

Crack of Dawn feat. Melba Moore – “Tiempo”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media