Bey Bright laat ons dansen met ‘Turning Me On’

Spread the love

Bey Bright is een man met veel talenten. Muziek is zijn belangrijkste visitekaartje, met een stijl die ons terugbrengt naar die feelgoodmuziek uit de jaren negentig. Bright is echter ook thuis in onderwerpen variërend van industrie-economie tot relatieadvies.

Advies van iemand als Bright kan van pas komen voor iemand die iets probeert samen te stellen dat een bepaalde muzikale sfeer zal creëren. Bright kan je adviseren over welke muziek je aan moet hebben als je met je date naar het restaurant rijdt voor het avondeten, of wat je moet draaien op die meer intieme momenten. Als je in de club terechtkomt, is Bright’s nieuwste knaller, “Turning Me On”, natuurlijk een leuke snit voor de dansvloer. Bright gebruikt de hedendaagse R&B en springerige percussie om lichamen in beweging te krijgen en de woorden muzikaal uit te spreken die niet zo goed overkomen als ze als een regel worden gebruikt. Hoe dan ook, “Turning Me On” is er een voor een feest dat even goed zal werken voor een groep van twee als in een drukke club. Misschien zelfs beter. Bekijk het hier.

Bey Bright – “Turning Me On”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media