Songwriter Christopher J. Watkins brengt nieuwe single “Coming My Way” uit met Jason Clayborn | LUISTER!

Spread the love

De bekende songwriter en muzikant Christopher J. Watkins is terug op de scène met een langverwachte nieuwe solo-single release “Coming My Way”. Christopher is vooral bekend van zijn werk met de groep Chris en Kyle met True Spirit. Hij treedt naar voren met nieuwe muziek en een geluid dat persoonlijker en gedefinieerd is.

Wat ‘Coming My Way’ speciaal maakt, is de introductie die het geeft op Christophers positieve boodschap en liefde voor gospelmuziek. Het nummer is een showcase van persoonlijkheid en passie en een herinnering dat Christopher een artiest is die bij uitstek liedjes schrijft. Deze single is een weerspiegeling van zijn artistieke integriteit en zijn vermogen om enorm aantrekkelijke muziek te creëren.

“Coming My Way” is geschreven door Christopher en geproduceerd door zijn oudste zoon C.J. Watkins. Christopher voegde de bekroonde Tyscot Records-artiest en songwriter Jason Clayborn toe als gastvocalist op de track. “Coming My Way” is nu beschikbaar op alle digitale muziekuitgangen.

Afkomstig uit de poort naar het westen, St. Louis, MO, combineert Christopher innovatieve melodieën met aanstekelijke grooves om gedenkwaardige muziek te creëren die de boodschap van het evangelie van Jezus Christus niet overschaduwt. Christopher houdt ervan om door God geïnspireerde muziek te maken die mensen verheft en kracht geeft, en een baken van licht en hoop biedt met zijn melodieën en teksten. Zijn vaardigheid in songwriting heeft geleid tot gospelhits “I Have No Doubt”, opgenomen door Earl Bynum en het Mount Unity Choir, en Chris en Kyle met True Spirit’s singles “No One Like You” en “Because of the Blood”.

Als een zeer gewilde songwriter heeft hij geschreven voor en blijft hij zijn vaardigheden leveren aan vele artiesten en muziekorganisaties, waaronder Ricky Dillard, Bebe Winans, Ledisi, Full Gospel Baptist Fellowship, The Wilmington Chester Mass Choir, VaShawn Mitchell / Gospel Heritage, The Hampton’s Ministers Conference, The National Convention Of Gospel Choirs and Choruses en The Edwin Hawkins Music and Arts Seminar.

Christopher is momenteel minister van Muziek en Aanbidding van de historische Central Baptist Church of St. Louis. Hij blijft ook muziekseminars en workshops houden in het hele land om anderen toe te rusten in de muziekbediening.

Christopher is van plan om in 2021 een volledig album uit te brengen.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media