Zanger Alex Harris brengt nieuwe single “Falling For You” uit | LUISTER! Nieuwe EP “Frequency” is NU beschikbaar

Spread the love

“FALLING FOR YOU” gaat over het vinden van liefde en verliefd zijn op de “lange termijn”. Het nummer is een verhaal van een man die een liefde ervaart zoals hij nooit had gedacht dat hij dat zou kunnen of zou doen. Na het vinden van “liefde” realiseert hij zich dat wanneer iemand de “juiste” persoon vindt, het is alsof de tijd stilstaat … en elke dag ervaart hij iets nieuws over zijn liefde waardoor hij steeds weer dieper verliefd op haar wordt “, aldus een van de toonaangevende creatieve architecten en uitvoerders van “New Age Soul” -muziek, Alex Harris.

FALLING FOR YOU ” samen met de nieuwe single ‘ROLLIN’, die op de hitlijsten staat, zijn te zien op de wereldwijde release van ‘FREQUENCY’, die nu op alle platforms beschikbaar is.

“FREQUENCY, is ontstaan ​​uit mijn persoonlijke ervaring. Elke dag oefen ik mezelf uit te dagen om nieuwe manieren te ontdekken om positieve vibraties te verhogen die liefde en positiviteit weerspiegelen. Dus bij het maken van de plaat wilde ik muziek schrijven, produceren en uitvoeren waarvan ik dacht dat die niet alleen mijn persoonlijke ervaringen en praktijken zou weerspiegelen of weerspiegelen, maar ook anderen zou inspireren bij het luisteren naar de muziek ”, zegt Alex. “Ik geloof dat muziek een van de krachtigste frequenties van het universum is. Daarom kunnen de frequenties verschillende emoties oproepen die kunnen leiden tot het inspireren van de menselijke geest om lief te hebben, te hopen of te genezen ”, voegt hij eraan toe.

De EP met zes nummers bevat nummers die variëren van liefdesballades over het vinden van liefde tot verliefd zijn, sociale rechtvaardigheid, van onze buren houden en het vieren van familie. “Het creëren van dit oeuvre betekent veel voor mij, want het werd‘ geboren ’tijdens de nationale‘ lockdown ’tijdens de pandemie, COVID. Zonder een opnametechnicus of assistent bij de hand, moest ik de volgende stappen bedenken. Ik bestelde opnameapparatuur en zette een mini-opnamestudio op in het comfort van mijn huis en begon aan liedjes en meer liedjes te werken, totdat ik voelde dat mijn missie was volbracht. Het ging over veel bestanden delen via e-mail met de producenten en veel heen en weer, maar het was klaar ”, herinnert Harris zich. “Het was een werk van liefde voor alle betrokkenen bij het maken van deze plaat en ik ben zo dankbaar. Dit oeuvre heeft een ander betekenisniveau vanwege het proces dat nodig was om op dit punt te komen en ik hoop dat wanneer iemand naar de muziek luistert, de passie en de liefde wordt gevoeld ”.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media