Zangeres Vivian Green brengt nieuw album “Love Absolute” uit op 13 november 2020 | BEKIJK DE NIEUWE VIDEO voor Single “You Send Me”!

Spread the love

De SRG / ILS Group kondigt in samenwerking met Make Noise Recordings met trots de release aan van “LOVE ABSOLUTE”, het verwachte zevende studioalbum van de meervoudig bekroonde singer-songwriter VIVIAN GREEN. “LOVE ABSOLUTE” zal wereldwijd worden uitgebracht op vrijdag 13 november, via de afdruk van het label Make Noise / SRG ILS / UMG. Het album is nu officieel beschikbaar voor voorverkoop en met de pre-orderaankoop kunnen fans “You Send Me” downloaden en streamen. Ook op vrijdag 30 oktober ontvangen fans nog een traktatie van Vivian, want het nummer “Where You Are” zal beschikbaar komen op alle streamingplatforms met de pre-order van het album.

“You Send Me” is geschreven door Vivian Green en mede geschreven en geproduceerd door Kwamé Holland. LOVE ABSOLUTE biedt gastoptredens van Ghostface Killah, de internationaal bekende saxofonist Mike Philips, familieleden waaronder haar zus en zoon Jordan.

“Ik voelde me bevrijd om te ontdekken wat er in mijn hoofd omging zonder schijnwerpers, oordeel of kritiek, terwijl ik Love Absolute opnam”, zegt Vivian. “Ik begon met het schrijven van liedjes aan de piano toen ik nog maar elf jaar oud was. Voor mij is het de puurste uiting van songwriting. Mijn stem en de toetsen dienen als vaten van de muziek in mijn hoofd. In mijn eenzaamheid en weg van de studio. Hoewel dat zeker later komt, geef ik er de voorkeur aan dat de rauwe uitdrukking op de eerste plaats komt, want daar is zeker magie. Die magie is wat ‘Love Absolute’ anders maakt dan mijn vorige albums. ‘

“Elke ballad en mid-tempo begon op de piano. Ik ging terug naar het ontstaan ​​en de zuiverheid van mijn vak. Hoewel er tracks op vorige albums zijn die op deze manier tot stand zijn gekomen, heb ik nooit opzettelijk en met aandrang de helft van een album helemaal opnieuw gemaakt ”, herinnert ze zich. “Ik heb vaak naar” Love Absolute “geluisterd en ik moet zeggen dat het wonderbaarlijk veelzijdig en prachtig samenhangend is. Het is zachtaardig, stoer, spijtig, sexy, eerlijk, liefdevol en geeft fans een kijkje in mijn leven. Het brengt ook eigenliefde over; liefde voor mijn volk; liefde voor jazz; liefde voor mijn privacy; en liefde voor liefde. Ik heb al een aantal jaren geen album meer zo eerlijk gemaakt ”, voegt Vivian eraan toe.

Vivian deelt, “Kwame was de perfecte producer om dit album mee te maken, want het is NIET zijn voorkeur om op deze manier te schrijven. Hij is een van de meest getalenteerde personen die ik ooit heb ontmoet en als hij buiten zijn comfortzone is, stijgt zijn veelzijdigheid en genialiteit alleen maar. De up-tempo’s en hardere nummers zijn zeker zijn uitdrukking en de zachtere nummers zijn van mij. We brengen elkaar echt creatief in balans. Een paar van mijn favoriete nummers op het album bevatten; “That Kinda Pain”. Het is rauw, donker en gaat best hard. “Where You Are” is waarschijnlijk het meest soulvolle nummer op het album. Het drukt uit hoeveel ik ervan hou om bij mijn liefde te zijn. “

“In” We Are Everywhere “herinner ik ons ​​eraan hoe groot de handel was, hoe verspreid we zijn en hoe we dezelfde strijd delen. “Light Up”, nog een van onze kenmerkende “knallers”! Toen ik opkwam in een Wu Tang-huishouden, had ik me niet kunnen voorstellen dat ik zo’n hete plaat zou hebben met Ghostface Killah. Ten slotte is ‘Harlem Blues’, met saxofonist Mike Phillips, een nummer waar ik al jaren van hou. Als tiener zong ik het in talentenjachten of op elk moment dat ik werd gevraagd om te zingen. Ik ben zo opgewonden dat mensen deze interpretatie horen en de uitvoering van Mike Phillips is gewoon briljant, ”zegt Vivian Green.

LOVE ABSOLUTE Tracklist:
1. Love Song
2. You Send Me
3. He Didn’t Hurt Me
4. This Love
5. Light Up (featuring Ghostface Killah)
6. Where You Are
7. Harlem Blues (featuring Mike Phillips)
8. Pain
9. That Kinda Pain
10. Jordan’s Question
11. We Are Everywhere
12. Sweet Home
13. The Walk Up

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media