De Commotions pronken met hun “nieuwe pak”

Spread the love

Swingend met een nieuwe single die evenveel retro en progressief is, zijn The Commotions, een elfkoppige band onder leiding van muzikaal leider Brian Asselin. Na een onderbreking van drie jaar bereiden ze zich weer voor op een nieuw album en geven ze een voorproefje met “New Suit”, een nummer met een ironisch thema gezien onze huidige pandemie.

“New Suit” is een uptempo jam van drie minuten en vier seconden vol grote geluiden, krachtige zang en een arrangement dat doet denken aan Isley Brothers uit de jaren 50 met stukken van de B52’s en ook Jamiroquai erin gemixt. Touren met de legendarische Funk Brothers vertaalt zich in een hete blazerssectie onder leiding van Augie Bello, die door het hele nummer wordt benadrukt om een ​​sprankelend tempo aan te houden. Door te vertellen hoe kleding een man nieuwe energie kan geven, herinnert “New Suit” ons er effectief aan hoe “elk meisje gek is op een scherp geklede man.”

De eerste single van een naamloos album dat in 2021 zal verschijnen, “New Suit” laat ons weten dat stijl net zo goed kan klinken als het eruit kan zien!

The Commotions – “New Suit”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media