Harmonieën van Duwendé schitteren op “Little Bit of This”

Spread the love

De leden van de a capella groep Duwendé (Doo-WEN-day) doen al een tijdje hun ding samen, en gelukkig leert de wereld hun ultra-coole harmonieën kennen.

Het sextet (J. Aaron Boykin, Derrick Hicks, Abbey Janes, Tomás Cruz, Edward Chung en David Lane) tilt hun energieke, R&B ontmoet pop en hiphopgeluid naar een hoger niveau op hun nieuwste single, “Little Bit of This. ” Het nummer, met zijn beatbox-onderbouw en vocaal samenspel, is absoluut lachwekkend, waardoor het voor ons nog meer een traktatie is om de wereldpremière van de bijbehorende video te presenteren.

De groep vertelt ons: “We schreven de beat van het nummer enkele jaren geleden, en toen we begonnen met het schrijven van nieuwe deuntjes, hebben we het met plezier herontdekt terwijl we door oude archieven gingen. De toon kwam overeen met wat we wilden van onze nieuwe originelen – uniek en een beetje edgy, maar ook bekend. Het idee voor dit nummer was om te proberen een moment in je leven vast te leggen waarop een avondje uit met vrienden de potentie had om een ​​van de beste avonden van je leven te worden. De video is opgenomen in Brooklyn, net daarvoor de pandemie stopte alles. We wilden het uiterlijk van de video helder en opgewekt houden om bij de toon van het nummer te passen, en we hadden het geluk dat we alles samen konden filmen voordat dat moeilijk werd! “

Bekijk de première van de muziekvideo “Little Bit of This” hieronder en verwelkom Duwendé bij SoulTracks!

Wereldpremière video Duwendé – “Little Bit of This”Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media