Masego brengt nieuwe EP uit “Studeren in het buitenland” | BEKIJK DE NIEUWE VIDEO voor Single “Mystery Lady”!

Spread the love

Masego brengt zijn nieuwe EP, Studeren in het buitenland, uit via EQT Recordings en Capitol Records. In het project begeleidt Masego de luisteraar door elke fase van een relatie, van het zalige begin tot het tragische einde. Sonisch gezien verkent de zes-trackcollectie onbekend terrein met sampling uit een internationaal palet aan geluiden en stijlen.

Met vrienden en medewerkers zoals D’Mile (Usher), Jack Dine (Stormzy), Jonah Christian (Nicki Minaj), IzyBeats (Mala Rodríguez) en Kojo Asamoah (Ari Lennox), die hun eigen unieke geluiden en invloeden hebben. Bovendien bevat het project zwaargewichten uit de industrie zoals Don Toliver, de door Travis Scott mede-ondertekende Houston-rapper en Shenseea. Studeren in het buitenland is tot nu toe de meest ambitieuze en plezierige inspanning van Masego.

De visual voor “Mystery Lady” ft. Don Toliver is vandaag uit. Masego’s bedwelmende vocalen bepalen de sfeer terwijl hij door een tropisch paradijs wandelt op zoek naar zijn mysterieuze liefde.

Om de release te vieren, zal Masego een speciale live gestreamde reeks nummers van Studeren in het buitenland uitvoeren. Stem af op dinsdag 17 november om 12.00 uur PT / 15.00 uur ET via YouTube voor Masego’s aanwezigheid op het podium.

Meer info hier: https://www.instagram.com/p/CHbSHTOFn4U/

Studeren in het buitenland is het officiële vervolg op Lady Lady, Masego’s debuut in 2018 dat de zanger / producer / multi-instrumentalist stevig op de kaart zette – of, over de hele kaart, om precies te zijn: in de twee jaar sinds de release heeft Masego tourde de wereld rond, headliner van uitverkochte tours en schitterde op festivalpodia in elk continent behalve Antarctica. Het album was niet minder een succes bij luisteraars: “Tadow”, de eerste single, heeft een half miljard streams overtroffen en is door de RIAA gecertificeerd als goud; datzelfde nummer is gebruikt in meer dan twee miljoen video’s gemaakt op TikTok; en het project bevestigde hem als een naam om in de gaten te houden bij de ontluikende generatie van gelijkgestemde zwarte muzikanten, met functies en samenwerkingen tussen grote projecten van onder meer Kehlani, Dreamville, KAYTRANADA en meer.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media