Acantha Lang rockt met “He Said / She Said”

Spread the love

Als Chaka Kahn een protestlied zong terwijl hij werd ondersteund door Tower of Power, zou dat behoorlijk goed zijn. Maar zelfs die combinatie zou moeilijk zijn om Acantha Lang’s debuutnummer ‘He Said / She Said’ te overtreffen. De melodie is een energiek onderzoek van een wereld waar er geen tekort is aan informatie en meningen – veel ervan komt van de feedbackloops van Facebook, Twitter of 24-uurs kabelnieuws – maar een gebrek aan rede en waarheid. Langs soulvolle en bluesachtige geluid komt eerlijk uit.

Ze werd geboren in New Orleans en trainde in de meedogenloze muziekscene van New York voordat ze de Pond overstak naar Londen om haar eigen harde oplaadband te vormen. We weten dat mensen in plaatsen als Londen die on-the-one, koperachtige soul- en funkmuziek waarderen. Europeanen horen graag iemand die echte soul sangin kan doen en Acantha Lang heeft die karbonades. En het is vanaf haar plek in Londen dat ze observeert wat hier en daar op het politieke toneel gebeurt. Wat ze zag en hoorde, inspireerde het lied ‘He Said, She Said’. “‘He Said / She Said’ is een nummer dat is geïnspireerd door de meedogenloze aanval van desinformatie en nepnieuws die in deze tijd de ronde doet.”

Ik schreef dit nummer twee jaar geleden, en als er iets is, is het alleen maar erger geworden. We weten het letterlijk niet wat te geloven. Het schrijven van dit nummer was mijn manier om mijn frustraties te ventileren dat ik niet wist wie of wat ik moest geloven als je de tv aanzet, tijdschriften ophaalt of door sociale media bladert. Maar hey … het nummer moest nog steeds funky zijn ! Ik kom uit New Orleans! ” Bekijk hier een fantastisch live optreden van “He Said / She Said”. Acantha Lang – “He Said / She Said”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media