RE-PLAY – De Rotterdamse R&B sensatie treedt weer op in originele formatie

Spread the love

De Rotterdamse R&B groep Re-Play geeft een optreden! Dat wordt meezingen geblazen op hun nieuwste single Mama en grote hits als Never Nooit Meer en Ala Day!

Re-Play
De populaire R&B groep Re-Play werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. De groep begon met enkel Engelstalig repertoire, maar schakelde al gauw over op Nederlandstalige muziek: en met succes! Eind 1996 bracht Re-Play hun eerste single Ik denk aan jou uit. De opvolger uit 1998, Kijk om je heen, verscheen in de Top 40. Datzelfde jaar scoorden ze een top 10-hit met de single Ala day en verscheen het debuutalbum Re-Play.

De groep ontving meermaals het TMF Award voor beste Nederlandse R&B-groep. In 1999 ging de groep een samenwerking aan met Gordon, wat hun grootste hit Never nooit meer opleverde. In 2002 kwam het succesvolle duetalbum Gordon & Re-Play uit.

Mark Dakriet verliet in 2003 de groep voor een solocarrière, maar keerde in 2015 weer terug. Nu treedt de R&B sensatie weer op in originele formatie en zijn de eerste nieuwe singles Er Is Geen Ander en Mama al weer een feit!

Vrijdag 26 februari 2021 – Luxor Live – Arnhem

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media