D-Train en Cool Million zijn “Stars Tonight”

Spread the love

Al meer dan een decennium hebben liefhebbers van klassieke dans, soul en funk uit de jaren 80 en 90 een thuis gevonden in de muziek van het productieteam van Frank Ryle en Rob Hardt, alias Cool Million. Frank en Rob hebben vakkundig diepe grooves, besmettelijke nummers en een sterke mix van klassieke R & B-vocalisten en nieuwkomers gecombineerd om non-stop plezier te bezorgen aan hun fans over de hele wereld.

Op de nieuwste single werkt Cool Million samen met de jaren 80 vocale ster James “D-Train” Williams voor een groovealicious nummer dat klaar is voor de clubs. “Be A Star Tonight” heeft een elektronische onderbouwing uit de late jaren 80 en een groots call-and-response-refrein onder de krachtige baritonleiding van D-Train.

Elke release van Cool Million draait onze hoofden hier bij SoulTracks, en “Be A Star Tonight” voelt absoluut precies op tijd als we ons voorbereiden op het weekend. Bekijk het hieronder en maak je klaar om te verhuizen.

Cool Million feat. D-Train – Be A Star Tonight


]

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media