Robert Harper is “All About That Funk”

Spread the love

Bassist Robert Harper groeide op in een vrij creatieve omgeving. Zijn opvoeding in Carson, Californië, stelde hem in staat om zijn pad te kruisen met artiesten als Chuckii Booker en Wilton Felder, Jr., de zoon van de oprichter van de Jazz Crusaders, Wilton Felder, Sr. Harper werkte ook samen met de legendarische bassist Louis Johnson. Harper’s leven en carrière betekent dus dat hij muzikaal vertrouwd is met genres variërend van New Jack Swing, tot jazzfusion en funk.

Robert spreekt de taal van funk op zijn nieuwste single, de toepasselijke titel ‘All About That Funk’. De snit is een vrolijke terugkeer naar de wijd open bas en koperfunk van de jaren 70. Het grotendeels instrumentale nummer bevat ruimtelijke toetsenborden, strak geharmoniseerd hoornspel en jazzy improvisatie op de saxofoon. Dan is er Harper’s duimwerk op de bas. Dit is een leuk en funky nummer dat een vertrouwde uitstraling zal hebben voor iedereen die vroeger ‘op de een’ aan het feesten was. Bekijk hier “All About That Funk”.

Robert Harper – “All About That Funk (Reloaded)”


]

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media