Craig Godwin drukt het allemaal uit in “Love That Girl”

Spread the love

In onze huidige ruimte van R&B en soulmuziek is het soms de vraag of er ruimte is voor een plat zwevend nummer dat simpelweg de liefde laat zien die een man voor een vrouw heeft. Als zo’n ruimte bestaat, is Craig Godwin klaar om in te vullen met zijn nieuwste single “Love That Girl”.

Op zijn laatste ballad houdt Godwin een emotioneel pleidooi waarin hij zijn gevoelens van liefde voor een meisje bekent, terwijl hij erkent dat het meisje niet hetzelfde over hem voelt. Hij herinnert zich hoe vrienden hem probeerden te waarschuwen, maar hij liet zijn gevoelens in de weg staan van logisch denken en handelen. Het is een powerballad vol passie en diepgang, en bevat een instrumentale break waarin Godwin zijn acties uitlegt, wat doet denken aan vele soulklassiekers uit de jaren 70 en 80.

Bekijk “Love The Girl” van CraigGodwin en ga op zoek naar hem terwijl hij binnenkort aan een promo-tour begint.

Craig Godwin – “Love That Girl”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media