Questlove bereidt een documentaire over Sly Stone voor

Spread the love

Voortbouwend op het succes van zijn documentaire Summer of Soul (… Of, When The Revolution Could Not Be Televised “) tijdens de laatste editie van het Sundance Film Festival, heeft Questlove zojuist de start aangekondigd van een nieuw gefilmd project.

Na het vastleggen van “The Black Woodstock” op film, gaat de drummer-producer van The Roots een documentaire maken over Sylvester Stewart, ook bekend als Sly Stone. “Het creatieve erfgoed van Sly zit in mijn DNA”, zegt Questlove. “De eer hebben om zijn geschiedenis en erfgoed te ontdekken, is meer dan een droom voor mij.”

Volgens de verklaring bij dit nieuws, zal de documentaire de ups en downs van de carrière van de auteur van “Everybody Is a Star” en “Family Affair” weergeven, en hoe de druk rond zijn immense commerciële succes en zijn positie binnen zwart Amerika dwong hem om onmogelijke verwachtingen teleur te stellen.

Binnenkort meer informatie op deze pagina’s …

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media