Zanger Brian McKnight brengt dance / club remix-EP uit, “Brian McKnight Remixed” | LUISTER!

Spread the love

BRIAN MCKNIGHT brengt een verrassingsrelease uit op zijn fans met een speciale verzameling Terry Hunter Dance / Club-remixes van enkele van zijn recente hits. Terry Hunter is een wereldberoemde producer, songwriter en remixer. Remixes bevatten nieuwe energieke interpretaties van “Hungry 4 U”, “Forever”, “Nobody”, “Never Get Enough” en “When I’m Gone”. “BRIAN MCKNIGHT REMIXED” is nu wereldwijd verkrijgbaar, via de SRG ILS Group labelopdruk.
Aanstaande zondag 4 april en maandag 5 april verschijnt BRIAN MCKNIGHT op AMERICAN IDOL als gastmentor voor een twee nachten durende ALL STAR DUETS naar (2) TOP 24 Idol-hoopvolle mensen. “Idol als mentor gebruiken was iets dat ik al heel lang wilde doen en toen het telefoontje binnenkwam, was er geen manier om nee te zeggen”, zegt Brian. “Idealiter zou ik graag als rechter worden beschouwd voor sommige van deze tv-talentenjachten, zodat ik een groot deel van mijn reis kan delen met de nieuwe generatie zangers”, voegt hij eraan toe. BRIAN MCKNIGHT zal zich aansluiten bij mensen als; Jason Aldean, Jimmy Allen, Brandon Boyd, Josh Groban, Jewel, Tori Kelly, Katharine McPhee, PJ Morton, Ben Rector, Joss Stone en Ryan Teddler. (controleer lokale vermeldingen)
Brian’s 20e en laatste studioalbum, “EXODUS”, is nu beschikbaar op streamingplatforms.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media