TAKIN’ IT TO THE NEXT LEVEL…

Spread the love

Het nieuwste aanbod van het COOL MILLION-team (Frank Ryle & Rob Hardt) is een behoorlijk soulvolle mid-tempo, relaxte groove, ‘Next Level’ met een gepassioneerde stem van Fraser. De snit bevat ook smakelijke saxofoonlijnen van Toddy Reed (van het Terri Green Project) en samen maken Frank, Rob, Fraser en Toddy wat zij een “Spring / Summer Barbecue-vibe” noemen. Welnu, er hangt op dit moment een duidelijk voorjaarsoptimisme in de lucht en de sfeer op ‘Next Level’ onderstreept zeker het gevoel dat het alleen maar beter kan worden. Kijk of je akkoord gaat! Nu verkrijgbaar!

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media