Zo weet wat ze “wil”

Spread the love

Als het gaat om intieme verbindingen, laten we eerlijk zijn: bijna iedereen zou de klus kunnen klaren als het alleen om onderdelen en mechanica gaat. Maar wanneer iemand zowel de hersenen als het lichaam intrigeert, wordt de reis veel lonender. Het opstijgen van het cerebrale naar het sensuele is waar luisteraars van proeven van de nieuwste single van soulartiest Such, “All I Want”. Voor degenen met, ahem, ervaring, is het verschil tussen een ‘sprint’ en een ‘marathon’ niet alleen snelheid, maar ook voorbereiding en techniek. Zo’n bekroonde zangeres met zowel een soepele sopraan als gevierde acteerkrakers (voor haar rol als Celie in de Broadway-productie van The Color Purple), schildert een levendig, maar toch elegant scenario van twee geliefden die zich settelen voor een rustig intermezzo van verkenning. , boven en onder de kaft: “Laten we schaken, de waarheid of durf ….. je lichaam is op het mijne, laten we onze tijd nemen / het verleden vergeten, eindelijk zijn wij het.” Er is een artiest met groot zelfbewustzijn en vaardigheid voor nodig om de perfecte balans tussen zoet en zwoel te injecteren: Such’s Britse toejuiching en Afrikaanse prijzen zijn een bewijs van die talenten en zouden nog meer oren moeten intrigeren om er meer van te onthullen in haar nieuwste set, Wide Neus en volle lippen. Met de lente in de lucht en een wereld die vorderingen maakt om afstanden te verkleinen en relaties te vernieuwen, is ‘All I Want’ een soulvolle, kom-hier-uitnodiging om precies dat te doen.

Such – “All I Want”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media