Al Lindsey en Laura Rain zijn klaar om het te claimen

Spread the love

Het zijn twee geweldige Detroit-artiesten die tot voor kort onder onze radar stonden. Nu hebben ze elkaar gevonden en maken ze samen prachtige muziek. Al Lindsey doet al een tijdje zijn ding, maar heeft de afgelopen jaren een nieuw publiek gevonden voor zijn krachtige zang en zijn tijdloze jams. Dan is er Laura Rain, die vorig jaar met haar groep The Caesars SoulTrackers volledig in de ban hield met de internationale hit ‘If I Can’t Have You’. Al en Laura leerden elkaar vorig jaar kennen via sociale media en begonnen te praten over samenwerking. Het resultaat van hun virtuele netwerken is de hete nieuwe single, “Claim It.” De twee spelen hier het beste van, waarbij krachtige leads worden afgewisseld op een nummer dat 50 jaar geleden of vijf jaar geleden een R & B-hit had kunnen zijn. Het heeft die klassieke Detroit soul-vibe. Er kwam tenminste iets goeds uit al die computertijd die we allemaal hebben meegemaakt in 2020. Bekijk de video voor “Claim It” hieronder, en verwelkom de deelname van twee ST-faves.

Al Lindsey en Laura Rain – “Claim It”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media