De Isley Brothers en Snoop zorgen voor een steppers-jam

Spread the love

De Isley Brothers zijn goed bezig … alweer. Vers van hun vreugdevolle viering op Paaszondag’s aflevering van Versuz met Earth Wind & Fire, hebben de huidige incarnatie van de act – de broers Ron en Ernie Isley – hun eerste nieuwe muziek in vier jaar uitgebracht en hebben ze Snoop Dogg meegenomen voor de rit. “Friends and Family” is een luchtige steppersjam die de “volwassen en sexy” menigte de vloer moet laten pakken op feesten en bruiloftsrecepties in het hele land. “Friends” viert relaties met een pre-COVID-stijl stukje puur plezier. We zijn allemaal hier De timing kan niet beter zijn Ik vind het heerlijk om mijn mensen bij elkaar te zien komen Fans zullen ook de videoclip van het nummer waarderen, met een Caribische ontsnappingsscène en gastoptredens van sterren als Vivica A. Fox en Selena Johnson. Er was niets dan geluk in de Versuz-show, en dat goede tijdgevoel gaat verder op een nummer dat de hele zomer 2021 herhaald zou moeten worden. Veel plezier!

De Isley Brothers feat. Snoop Dogg “Friends and Family”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media