De volgende “Versuz”: The O’Jays en The Whispers?

Spread the love

De menigte soulmuziekfans die gisteravond het VERSUZ-evenement met Earth, Wind & Fire en The Isley Brothers zagen, ontving een geweldig cadeau waar vandaag nog steeds over wordt gepraat. De twee legendarische acts waren in topvorm, en hun miljoenen fans werden eraan herinnerd hoe diep hun catalogus met hits is – 20 nummers van elk was gewoon niet genoeg. Het succes van die show zal ongetwijfeld meer old school liefde naar de populaire webserie brengen. En vandaag was het geroezemoes dat er misschien nog een knock-your-socks-off-paar naar VERSUZ komt: The O’Jays and The Whispers. Bij elke bespreking van klassieke zielengroepen zouden dit er twee zijn die bovenaan de lijst staan, en om ze bij elkaar te hebben zou een onmetelijke traktatie zijn. O’Jays-lid Eric Nolan Grant plaatste vandaag een teaser op Facebook: Deze VERZUS zou deze zomer (juli) moeten gebeuren … met Donnie Simpson, Roland S. Martin of Sheryl Underwood als de gastheer … Wat denken jullie allemaal ?. .. Grafiekgeschiedenis van de O’Jays 10 nummer 1 hits · 24 Top 10 hits. Met 10 gouden en 9 platina albums van de RIAA. The Whispers scoorde 15 top tien R & B-singles en 8 top tien R & B-albums met twee van hen. Ze hebben 2 platina en 5 gouden albums verdiend door de RIAA. Waar is de leugen? !!! Het is niet duidelijk of er echt iets aan de hand is, maar we hopen het absoluut. De twee groepen hebben verschillende keren samen getourd en zijn goede vrienden. En het lijdt geen twijfel dat hun fans zouden komen opdagen. Dus we kruisen onze vingers. We houden je op de hoogte als we meer horen.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media