Alvin Frazier is “Lost In Love”

Spread the love

CDES herkent zanger en acteur Alvin Frazier misschien van zijn recente optreden in de geprezen film Judas and The Black Messiah, en herinnert zich misschien dat we zijn hit “Something to Remember” in 2013 hebben gecoverd. Frazier bezit een aantrekkelijke tenorstem als gevoel voor muziekgeschiedenis. En dat komt allemaal door op zijn nieuwe single, “Lost In Love”, een stukje soulballadry met de vibe van Kenny Lattimore of Tony Rich uit de jaren 90. Frazier vertelt ons: “Als ik aan R & B-muziek denk, denk ik aan drie dingen: liefde, romantiek en sensualiteit. Dat zijn de dingen die mensen die van het genre houden, verwachten en geneigd zijn te voelen wanneer ze naar dat soort muziek luisteren. ” Nou, “Lost In Love” heeft dat allemaal en meer. Gelaagde achtergrondzang en een smaakvol arrangement vormen de basis voor Frazier om van tevoren de tijd te nemen en een liefdeslied af te leveren dat volwassen soul-luisteraars vanaf de eerste noot zouden moeten voelen. Bekijk “Lost In Love” en vertel ons wat je ervan vindt. Alvin Frazier – “Lost In Love”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media