De Isley Brothers en Earth Wind & Fire nemen samen nieuwe muziek op

Spread the love

Hun recente VERSUZ-aflevering was een onvervalst succes, want fans over de hele wereld vierden twee grote en invloedrijke groepen: The Isley Brothers en Earth Wind & Fire. En nu gaat de vriendschap die zo duidelijk was tijdens de show door in de studio, aangezien de twee legendarische acts samen nieuwe muziek opnemen. Ron Isley plaatste vandaag op zowel Facebook als Instagram een ​​foto van de twee acts, met het onderschrift “Met mijn vrienden die nieuwe muziek opnemen. Het wordt echt geweldig! @Theisleybrothers @earthwindandfire.” De post gaf geen timing of omvang van het opnameproject. De Isley Brothers maken al meer dan zes decennia deel uit van ons leven en zijn gedurende die periode in veel incarnaties relevant gebleven met hun unieke mix van rock & roll en diepe soulballades. En de afgelopen halve eeuw is Earth Wind & Fire misschien wel de meest invloedrijke R & B-band geweest, met hun imperiale periode van 1975-85 met enkele van de beste albums in de geschiedenis van de soulmuziek. Dat deze twee acts voor het eerst samen opnemen, is een gedenkwaardige gelegenheid voor muziek. Dit is een match die lijkt te zijn gemaakt in de hemel, en een die CDES’s graag zullen horen. We laten het je weten als er meer details worden vrijgegeven!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media