R & B-zanger Diquan Julius brengt nieuwe singles ‘Soapbox’ en ‘In My Feelings’ uit

Spread the love

Met een liefde voor alle soorten muziek waagde Diquan zich in zowel de R&B als de Gospel-industrie, waar hij een billboard charting-artiest werd met zijn groep UTK. Diquan heeft nu de passie om gewoon muziek te maken die hem boeit en iedereen over de hele wereld verheft. Hij hoopt dat hij door zijn zang en songwriting de massa kan raken door authenticiteit en liefde voor mensen en zijn passie. Op de leeftijd van 3 begon Diquan te zingen in elk van de koren van zijn kerk behalve het senior koor, maar hij had altijd het gevoel dat zijn moeder hem dwong om op zondag te zingen. Uiteindelijk werd hij een liefhebber van muziek en kreeg hij vertrouwen in zijn stem, wat hem geweldige kansen opleverde, zoals het uitvoeren van het volkslied bij de Washington Wizards basketbalspel en het zingen van achtergrondinformatie voor de legendarische Eric Benet. Hij en zijn broers deden alsof ze kikkers zongen uit een kinderfilm waarin hij altijd de hoofdvocaal zong. Sinds die tijd heeft Diquan altijd al zanger willen worden, dus begon hij tijdens zijn studie R&B te schrijven en te zingen. Later verhuisde hij voor werk naar Washington, DC, waar hij een collega ontmoette die hem aan zijn bureau hoorde zingen en hem uitnodigde voor de kerk. Diquan werd destijds de eerste koordirigent van zijn kerk en werd later minister van Muziek in meerdere kerken. Diquan waagde zich uiteindelijk terug in de R & B-wereld met een debuutsingle, getiteld “Let Me Love You”, die een geluid van Afrobeat vermengd met zijn soulvolle R & B-stem verzon. Deze single werd bekend in nachtclubs in Atlanta, nachtclubs in zijn geboortestad en commerciële radiostations in Washington, DC en Atlanta. Diquan zou dan een levendige neo-type R & B-single uitbrengen, getiteld “Lala Land”, waar hij terug wilde naar het geluid van authentieke R & B-muziek. Deze plaat wordt momenteel verspreid over commerciële radioplatforms en is een favoriet bij fans geworden tijdens zijn optredens terwijl hij zich beweegt in het DC-muziekcircuit. Door zijn muziek is Diquan van plan om de generaties te herenigen en liefde te verspreiden naar alle naties. Het authentieke geluid van R&B terugbrengen is een van de vele dingen die hij als hoofddoel hoopt te bereiken. Hij zal liedjes van vele genres blijven schrijven en er alles aan doen om de componist / auteur te zijn waar hij altijd van heeft gedroomd.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media