“Unsung” met Syleena Johnson deze week

Spread the love

Onze favoriete televisieshow, TV One’s Unsung, zal aanstaande zondag 25 april om 21.00 uur ET / 8.00 uur CT te zien zijn op het gebied van singer en songwriter Syleena Johnson. Syleena Johnson begon al vroeg met muziek en groeide niet alleen op met een muzikale vader, maar luisterde ook naar invloedrijke artiesten als Aretha Franklin, Al Green, Tina Turner, The Dells en Mavis Staples. Ze zou deze liefde voor de ziel later toepassen als lid van haar gospelkoor op de middelbare school. Maar Syleena’s weg naar muziek was nauwelijks gemakkelijk. Haar vader, Syl, was niet bemoedigend, omdat zijn matige succes met zijn vak hem ertoe bracht weinig na te denken over de muziekindustrie. Bovendien leed Syleena aan vocale knobbeltjes en moest ze logopedie ondergaan. En toen Syleena 15 was, gingen haar ouders uit elkaar. Ondanks deze tegenslagen bleef Syleena’s relatie met haar beide ouders en haar muziek sterk: ze droeg als zangeres en songwriter bij aan het album van haar vader uit 1994, Back in the Game. Nadat de knooppunten van haar stembanden waren verwijderd, volgde ze twee jaar logopedie. Ze heeft zeven jaar zangopleiding gevolgd. Al het harde werk maakte Johnson een van de meest soulvolle en realistische R & B-zangers van haar generatie. Zie hieronder een clip uit de aflevering Unsung van deze week.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media