Canadese r & b-zangeres Melanie Durrant brengt nieuwe single “Listen” en Nieuw album “Where I’m At” Drops 7 mei 2021

Spread the love

Geproduceerd door Statik Selektah (werkte samen met Nas en Wiz Khalifa), “Listen” is belichaamd met emotie en omvat perfect een jaren 90 hiphop en R & B-geluid. Sinds 2013 heeft Durrant drie JUNO Award-nominaties ontvangen. In 2013 werd “Made For Love” genomineerd voor Reggae Single of the Year, in 2014 werd haar tweede single “Gone” genomineerd voor R & B / Soul Recording of the Year, en in 2015 pakte Durrant nog een knipoog in de categorie R & B / Soul. met haar single ‘Four Seasons’. Ze was ook genomineerd voor Soul / R & B Artist of Group of the Year tijdens de SiriusXM Indie Awards 2015.
Het laatste album van Durrant, Anticipation, heeft wereldwijd meer dan 3,7 miljoen Spotify-streams verzameld. Het piekte op # 5 op de Canadese iTunes R & B-hitlijst, belandde op een # 1-plek op de campusradio en zag een Top 20-plek op The National! Haar single “Goodbye” werd geselecteerd voor een grote advertentiecampagne en werd uitgezonden in 27 landen. De inwoner van Toronto heeft meerdere festivaloptredens gehad, waaronder het Montreal Jazzfest, Toronto Beaches Jazzfest, en heeft het podium gedeeld met Jay-Z, 50 Cent, Jill Scott, Fantasia, Alessia Cara, Cissy Houston, Sean Paul, Common en vele andere topacts.
Bekijk hier “Luister”. De single wordt nu gestreamd op Spotify en Apple Music.

“Listen” is de eerste single van Melanie’s aankomende album, Where I’m At, dat in mei verschijnt. De R&B track belichaamt rauwe emoties, en de lyrische styling vertelt het verhaal van giftige relaties en hoe emotioneel misbruik vaker voorkomt dan we denken. Melanie wil deze single gebruiken om mensen bewust te maken van de toxiciteit die in relaties wordt aangetroffen en om degenen die zich gevangen voelen, empowerment te geven. Met een geluid dat een eerbetoon is aan de klassieke R & B-sfeer en -geluid uit de jaren 90, is ‘Listen’ een soulvolle maar vrolijke melodieuze track met een edgy hiphopvibe.
“’ Listen ’gaat over een emotioneel gewelddadige relatie die ten einde loopt”, legt Durrant uit. “Het nummer is geschreven om bewustzijn te creëren voor giftige situaties in relaties.”
Blijf op de hoogte van aankomende releases en muzikale content door Melanie te volgen op Instagram / Twitter (@MelanieDurrant) en Facebook.

Over Melanie Durrant

Melanie, geboren en getogen in Toronto, studeerde aan de Earl Haig School of the Arts. Ze studeerde aan het Koninklijk Muziekconservatorium en werkte aan een eclectische reeks projecten voordat ze een “alternatieve hiphop-soul” -artiest werd. Met invloeden die variëren van de soulvolle zwijmeling van Minne Ripperton, tot de krachtige stem van Aretha Franklin, tot de ‘mercy me’-melodieën van Marvin Gaye, kan de stralende singer / songwriter zonder problemen door de muur van het geluid breken.
Melanie’s laatste album Anticipation is wereldwijd meer dan 3,7 miljoen keer gestreamd. Het piekte op # 5 op de Canadese iTunes R & B-hitlijst, belandde op een # 1-plek op de campusradio en zag een Top 20-plek op de nationale Earshot! Grafiek. Het album oogstte een lijst met onderscheidingen voor Melanie, waaronder 2 Juno-nominaties en een SiriusXM Indie Award-nominatie. Haar single “Goodbye” werd geselecteerd voor een grote advertentiecampagne en werd uitgezonden in 27 landen. Melanie heeft meerdere festivals op zijn naam staan, waaronder het Montreal Jazzfest en het Toronto Beaches Jazzfest.
Deze multi-getalenteerde artiest was ook een prominente artiest in de Canadese productie van Rent. Naast het uitvoeren van haar eigen shows voor publiek in Canada en de Verenigde Staten, heeft Melanie Durrant het podium gedeeld met Fantasia, Jay Z, 50 Cent, Jill Scott, Common, Sean Paul, Cissy Houston, en veel van de beste artiesten van Canada.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media