Danny B Live organiseert de “Track Meet”

Spread the love

Als je oud genoeg bent om tekenfilms op zaterdagochtend, R & B uit de jaren 90 te onthouden en eigenlijk in je cel te spreken in plaats van alle dagen sms-berichten te sturen, dan herinner je je waarschijnlijk organische relaties: ontmoeten, contact maken en dan beslissen of je het wilt nastreven of in beweging wilt houden. Sommigen vinden de hele beproeving overweldigend, maar sommige mensen, zoals Danny B. Live, voelen zich gesterkt en genieten van de adrenalinestoot en onzekerheid terwijl hij de relatie doorloopt in zijn nieuwste single, “Track Meet”.

Danny’s bezorging beschrijft de verleiding en de sensatie van de achtervolging over een pulserende, vintage groove en combineert zowel moderne als nostalgische vibes, omzoomd met luchtdichte harmonieën terwijl hij naar de eerste plaats klautert met zijn beoogde, maar genietend van de sensatie dat de uitkomst onbekend is : “Ik zet de ene voet voor de andere Baby, geen tijd om te ijsberen, ik moet blijven jagen / knieën worden zwak en ik kan nauwelijks mijn vingers voelen, want ‘ik ben aan de leiding.”

Als je naar zijn fluweelzachte tenor luistert, zal je uitleggen waarom zijn zang zijn geluid door het land heeft getrokken en een groeiend publiek heeft verdiend: Note 2 Self, zijn tweede volledige release, zou alleen maar meer pareltjes moeten onthullen en zijn muzikale bereik moeten vergroten als de eerste single, ‘Track Meet’ komt zware rotatie in je afspeellijst binnen, nestelt zich in je oren en laat je neuriën, herinneringen ophalen – of nadenken – die laatste man of dame die je op de proef heeft gesteld en je ontmoet bij de finish … of je in het stof achterlaten.

Danny B. Live – “Track Meet”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media